Üdvözlöm, Pósa Gábor vagyok.

1991 óta különböző multinacionális cégek képviseleti irodáit hoztam létre és irányítottam egy ideig. Ez nem csak arra volt jó, hogy az „aknamezőn” tanultam a szakmát, hanem arra is, hogy belülről láttam, hogy egy globális multi hogyan szervezi önmagát, hogy képes legyen erre a teljesítményre. Egy olyan teljesítményre, amire egy kisvállalkozás is képes. Elvégre méretfüggetlen az, hogy egy vállalkozás, egy cég jól teszi-e a dolgát...

Ekkoriban volt az is, hogy megismerkedtem azzal az alapelvvel, hogy a „vállalkozó ne a vállalkozásában dolgozzon, hanem a vállalakozásán. Így kezdtem a tulajdonost nagyon tisztelni (és irigyelni!), mert ő a vállalkozás „mindenhatója”. Létrehoz, fenntart és megszüntet – egy vállalkozást. Rajta múlik minden. Minden jó és minden rossz. MINDEN.

A Vállalkozási Akadémiát 1998-ban indítottam, hogy a cégtulajdonosokat segítsem a cégirányításban. Hogy ne csak „benne” tudjanak dolgozni, hanem „rajta” is. Elkél ebben a segítség, mert minden tulajdonos tudja, hogy Ő a cége mindenhatója, de mégsem gondolja, hogy rajta múlik, hogy milyen céget akar magának! Nyereségest, vagy önműködőt?

Nyereségest, vagy Önműködőt?

Látszólag vagy-vagy a lehetőség, de a helyzet - a valóság - az, hogy a nyereséges cég nem önműködő, az Önműködő Cég™ meg nemcsak nyereséges, hanem önműködő is. Nagyon nem mindegy, hogy min gondolkodik a tulajdonos – mert AZT fogja elérni, ha ügyes. A Termékek menüpontnál találja a részleteket.

Copyright © 1998 Vállalkozási Akadémia